Levitra

levitra mellon therapia stytiki

Οι επόμενες νέες θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία θα είναι πιθανώς βελτιώσεις σε ορισμένα φάρμακα που χρησιμοποιούνται ήδη. “Ένα διαλυόμενο νέας μορφής του Levitra που βάζετε κάτω από τη γλώσσα σας, έρχεται και λέει ότι μπορεί να λειτουργήσει πιο γρήγορα από ό, τι τα χάπια που έχουμε ως τώρα”, λέει ο Feloney. Μια νέα μορφή αλπροσταδίλης μπορεί να καταστήσει δυνατό να μπορείτε να το τρίψετε απευθείας στο πέος το φάρμακο, αντί της προσθήκης ή της έγχυσής του. Και έτσι οι νεότεροι αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης και το cialis που διαρκούν ακόμη περισσότερο και  προκαλoύν λιγότερες παρενέργειες . Μείνετε συντονισμένοι!“Ορισμένες παλαιότερες θεραπείες στυτικής δυσλειτουργίας πραγματικά χρησιμοποιούνται περισσότερο από ποτέ, ειδικά για τους άνδρες που δεν μπορούν να πάρουν το χάπι”, λέει ο Michael Feloney, ουρολόγος στο Νεμπράσκα Ιατρικό Κέντρο στην Ομάχα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για πέντε συνηθισμένες και ασυνήθιστες θεραπείες για την στυτική δυσλειτουργία..

Χειρουργικά εμφυτεύματα

Εάν έχετε μια νευρολογική διαταραχή ή βλάβη του νωτιαίου μυελού και οι θεραπείες για την στυτική δυσλειτουργία που δοκιμάζετε  δεν είναι αποτελεσματικές, δύο τύποι χειρουργικών εμφυτευμάτων θα μπορούσαν να προσφέρουν λύσεις στην στυτική δυσλειτουργία . “Μια εμφυτεύσιμη αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια στύση με την άντληση ρευστού σε κυλίνδρους και τοποθετείται μέσα στο πέος”, εξηγεί Feloney . Η άλλη επιλογή είναι μια εύπλαστη πρόθεση που λειτουργεί σαν μια λάμπα για να κατευθύνει το πέος στη θέση του για σεξουαλική επαφή.Οι κίνδυνοι για αυτές τις θεραπείες στυτικής δυσλειτουργίας περιλαμβάνουν μόλυνση και μηχανική βλάβη.

Λογοθεραπεία 

“Φάρμακα που δημιουργούν τη ροή του αίματος στο πέος δεν μπορούν να βοηθήσουν, όταν η στύση είναι αποκλεισμένη από το φόβο ή το άγχος της απόκρισης πάλης ”, λέει ο Feloney. Αυτό το είδος της στυτικής δυσλειτουργίας έχει πιθανώς να κάνει με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους ,για παράδειγμα οι άνδρες δεν χρειάζονταν την στύση όταν ένας δεινόσαυρος υπήρχε  και τους κυνηγούσε στα αρχαιότερα χρόνια. Ο καλύτερος τρόπος για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας που προκαλείται από το άγχος των επιδόσεων, απο την κατάθλιψη, μια κακή σχέση, ή το άγχος μπορεί να είναι με έναν συνδυασμό φαρμάκων για την θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και σεξουαλική θεραπεία, ατομική θεραπεία ή θεραπεία σε ζευγάρια από επαγγελματίες σεξουαλικής υγείας.

Ανδρική ορμονική θεραπεία

Οι διαφημίσεις για φάρμακα για τη βελτίωση της “χαμηλής Τ”, ή αλλιώς τεστοστερόνη, την ανδρική ορμόνη,  συναγωνίζονται τώρα για το  χρόνο στύσης, αλλά αντιμετωπίζει την επιθυμία, όχι την απόδοση. “Η Ανδρική ορμόνη δεν αποτελεί εγκεκριμένη θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία,” σημειώνει ο Bennett ένας ουρολόγος στην κλινική Lahey στο Burlington της Μασαχουσέτης . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της επιθυμίας σε άνδρες που έχουν χαμηλή τεστοστερόνη, αλλά δεν βελτιώνει τη ροή του αίματος σε μια στύση. Ένας γιατρός μπορεί να κάνει μια εξέταση αίματος για να ελέγξετε  τη χαμηλή τεστοστερόνη, αλλά είναι μια σπάνια αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας.Η ορμονική θεραπεία με ενέσεις, έμπλαστρα, ή τζελ που εφαρμόζονται στο δέρμα μπορεί να βελτιώσουν τη διάθεση και σεξουαλική ορμή, αλλά πιθανότατα δεν θα διορθώσετε τυχόν μηχανικά προβλήματα. Επίσης, τα φάρμακα τεστοστερόνης δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από άνδρες με καρκίνο του προστάτη. Οι παρενέργειες περιλαμβάνουν την ακμή, την υπερπλασία του μαστού, η υπερπλασία του προστάτη, και κατακράτηση υγρών.

Φυτικά Συμπληρώματα 

Τα φυτικά συμπληρώματα, όπως ginkgo biloba, Saw Palmetto, και yohimbe έχουν ονομαστεί ως σεξουαλικά διεγερτικά, και κάποιοι άνδρες έχουν μπει στον πειρασμό να τα δοκιμάσουν για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Ο Bennett προειδοποιεί, ωστόσο, ότι κανένα δεν έχει εγκριθεί από το FDA ή ακόμα δεν ενδείκνυται με οποιοδήποτε αξιόπιστες μελέτες για την πρόληψη, τη θεραπεία, ή τη βελτίωση της στυτικής δυσλειτουργίας. Επιπλέον, τα συμπληρώματα είναι ανεξέλεγκτα και μπορεί να έχουν πολλές παρενέργειες ή να παρεμβαίνουν σε προκαθορισμένα φάρμακα που ήδη λαμβάνουν οι ασθενείς. Μην  θέτετε σε κίνδυνο την υγεία σας με τη λήψη ενός συμπληρώματος για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας χωρίς να μιλήσετε πρώτα με το γιατρό σας.

Κύματα χαμηλής ενέργειας σοκ

Η ιδέα της χρησιμοποίησης των κυμάτων χαμηλής ενέργειας σοκ για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας προέρχεται από μελέτες που δείχνουν ότι αυτοί οι τύποι των διαταραχών βοηθούν τα αιμοφόρα αγγεία της καρδιάς να αναγεννηθούν, μια διαδικασία που ονομάζεται επαναγγείωση. η θεραπεία με κρουστικά κύματα μπορεί επίσης να λειτουργήσει στο πέος, και υπήρξαν κάποια ελπιδοφόρα αποτελέσματα, αλλά δεν είναι επί του παρόντος η συγκεκριμένη θεραπεία. “Είναι παρόμοιο με το είδος των κρουστικών κυμάτων που χρησιμοποιούνται για να διαλύσουν τις πέτρες στα νεφρά και μπορεί να προκαλέσει επαναγγείωση,” λέει ο Bennett. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμα κάποιες καλές ελεγχόμενες μελέτες για να το συστήσει στους ασθενείς.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Οι αγορές σας μπορούν να γίνουν με χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
  • Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται σε απόλυτα διακριτική συσκευασία εντός 3 εργάσιμων ημερών και τηρείται η μέγιστη εχεμύθεια.
  • Για αγορές από Ελλάδα, χρησιμοποιήστε τον κωδικό GREECE για έκπτωση 10%.
Αγόρασε Viagra τώρα!